Jump to content
Guests can now reply in ALL forum topics (No registration required!) ×
Guests can now reply in ALL forum topics (No registration required!)
In the Name of God بسم الله

zaighamhussein

Advanced Member
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Belgium

Previous Fields

 • Gender
  Male
 1. Salaam Alaikum Sorry for the late comment. Hello my name is Z.Hussein. Ik ben geboren in Belgie (Kortrijk) maar ik ben verhuisd naar Birmingham.
 2. or sale private plate

  HU55 SAN

  £10,000

  07833453477

 3. Wa aalaikum salaam brother, how are you?

 4. salaam akhi,

  mijn email adres is islamicdaddy@yahoo.com stuur me gerust een mailtje dan heb ik ook je gegevens. Ik zie dat je trouwens in Kortrijk woont... Daar woont al mijn familie. Ik ben er bijna wekelijks. Insha'Allah zien we mekaar eens.

  ma'a salama,

  Ihsaan

 5. Mashallah nooit gedacht dat ik een bekeerling zou tegen komen en dan nog shia (denk ik toch) ;)

  Als je nog vragen hebt vraag ze maar je zal mijn email adres zien staan op mijn shiachat profiel. Goed je te kennen.

  salaams to you Aisha (Lindsay) !

 6. (het kon allemaal niet in het vorige bericht) stilletjes aan begon die interesse dieper te gaan. Op mn 16 het ik een ander Belgisch bekeerd meisje leren kennen. Zij heeft mij dan mee genomen naar de moskee enzo. En alhamdulillah raakte ik overtuigd en op mn 17de heb ik de shahada uitgesproken :)

 7. Jammergenoeg zijn mij ouders niet bekeerd. Maar inshallah ooit. Daar maak ik veel dua voor. Ik ben in contatct gekomen met islam toen ik in de middelbare school met een marokaans meisje in de klas zat. En ik ben een type die enorm geinteresseerd is in andere culturen en religies. Ik heb haar heel veel vragen gesteld. En doorheen de jaren bleef er een soort aantrekkingskracht naar de islam bij mij.

 8. Ik ben Belg,ik ben hier geboren , mijn moeder is van Tanzania en mijn vader van Oeganda. Maar mijn voorouders zijn van India dus ben ik Indisch.

  Zijn je ouders ook bekeerlingen of alleen jij? En zou ik mogen weten hoe jij bekeert bent?

 9. Mijn vader is belg en mijn moeder is nederlands. Mijn naam is Lindsay maar ik had in het begin Aisha gekozen als Islamitische naam. Maar iedereen kende mij als Lindsay dus blijven ze me zo noemen. Ik weet klinkt raar iemand die zich bezig houd met shia die Aisha heet, maar ik was in het begin gewoon sunni. Wat is jou afkomst als ik vragen mag?

 10. Ik ben als moslim geboren (shia) Alhamdilillah. Als je iets wil vragen over sunni shia dingen vraag maar hoor. Dus heb jij Belgische ouders ? Ik sta echt versteld dat jij een BELGISCHE bekeerling bent versta je , je vind dat niet zo vaak . En noem jij Lindsay of heb je ook een andere naam (versta je wat ik bedoel)?

 11. Ah ja van die pakistaanse moskee in Brussel heb ik ook al gehoord. Ik ga soms naar de imam Redha moskee, is een Marokkaanse. Ik ga ook vaak naar sunni moskeeën omdat ik mezelf niet beschouw als sunni of shia. Ik wil over al die dingen eerst nog meer leren inshallah.

  Ja ik ben alhamdulillah bekeerd En jij, kom jij uit een islamitische familie of ook bekeerd?

 12. Geef me je email adres of zo om in contact te blijven ;)

 13. Wa Alaikum Salaam Ya Akhi,

  Ik ben Moslim (Shia) geboren. Ik ben van Kortrijk en studeer nog.

  Keep in touch bro

×
×
 • Create New...