Jump to content

Lindsay

Basic Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Lindsay

 • Birthday 09/23/1991

Profile Information

 • Religion
  Muslim

Previous Fields

 • Gender
  Female
 1. salaam lindsay,

  ik vertelde m'n vrouw over je... je mag haar gerust mailen als je wilt. m'n vrouw is iraanse maar spreekt vloeiend nederlands... maryam_saya@yahoo.com we kennen wel wat meer nederlandstalige shi'a vrouwen. Misschien zal mijn vrouw eens een samenkomst organiseren voor jullie. insha'Allah.

  ma'a salama,

  Ihsaan

 2. Mashallah nooit gedacht dat ik een bekeerling zou tegen komen en dan nog shia (denk ik toch) ;)

  Als je nog vragen hebt vraag ze maar je zal mijn email adres zien staan op mijn shiachat profiel. Goed je te kennen.

  salaams to you Aisha (Lindsay) !

 3. (het kon allemaal niet in het vorige bericht) stilletjes aan begon die interesse dieper te gaan. Op mn 16 het ik een ander Belgisch bekeerd meisje leren kennen. Zij heeft mij dan mee genomen naar de moskee enzo. En alhamdulillah raakte ik overtuigd en op mn 17de heb ik de shahada uitgesproken :)

 4. Jammergenoeg zijn mij ouders niet bekeerd. Maar inshallah ooit. Daar maak ik veel dua voor. Ik ben in contatct gekomen met islam toen ik in de middelbare school met een marokaans meisje in de klas zat. En ik ben een type die enorm geinteresseerd is in andere culturen en religies. Ik heb haar heel veel vragen gesteld. En doorheen de jaren bleef er een soort aantrekkingskracht naar de islam bij mij.

 5. Ik ben Belg,ik ben hier geboren , mijn moeder is van Tanzania en mijn vader van Oeganda. Maar mijn voorouders zijn van India dus ben ik Indisch.

  Zijn je ouders ook bekeerlingen of alleen jij? En zou ik mogen weten hoe jij bekeert bent?

 6. Mijn vader is belg en mijn moeder is nederlands. Mijn naam is Lindsay maar ik had in het begin Aisha gekozen als Islamitische naam. Maar iedereen kende mij als Lindsay dus blijven ze me zo noemen. Ik weet klinkt raar iemand die zich bezig houd met shia die Aisha heet, maar ik was in het begin gewoon sunni. Wat is jou afkomst als ik vragen mag?

 7. Ik ben als moslim geboren (shia) Alhamdilillah. Als je iets wil vragen over sunni shia dingen vraag maar hoor. Dus heb jij Belgische ouders ? Ik sta echt versteld dat jij een BELGISCHE bekeerling bent versta je , je vind dat niet zo vaak . En noem jij Lindsay of heb je ook een andere naam (versta je wat ik bedoel)?

 8. Ah ja van die pakistaanse moskee in Brussel heb ik ook al gehoord. Ik ga soms naar de imam Redha moskee, is een Marokkaanse. Ik ga ook vaak naar sunni moskeeën omdat ik mezelf niet beschouw als sunni of shia. Ik wil over al die dingen eerst nog meer leren inshallah.

  Ja ik ben alhamdulillah bekeerd En jij, kom jij uit een islamitische familie of ook bekeerd?

 9. Wa Alaikum Salaam

  Ik ben van Kortrijk, ik heb gehoord dat er een shia moskee is in

  Antwerpen van Iranezen of Lebanezen ( ben niet zeker van wie het is) maar zelf ga ik naar de Pakistani moskee in Brussel de "Jaffaria Moskee". Hebben we het hier over dezelfde Moskee? Ben jij een bekeerlinge? Mashallah!!!

 10. Aleikum salaam broeder,

  Masha'Allah, ikzelf ben ook bekeerlinge van oost-vlaanderen. Beschouw me zelf niet als shia of sunni, maar mijn ideeën gaan toch meer naar de shia kant op. Ik ben eigenlijk nog zowat opzoek. Inshallah vindt ik op een dag de waarheid.

  Ma'a salama

 11. Salaam aleikum,

  Ik ben lid van het forum, maar heb er tot nu toe nog geen belgen tegen gekomen, helaas.

  Ik ben van Stekene (Oost-Vlaanderen) maar woon deeltijds op kot in Leuven. Van waar ben jij ergens? Weet jij toevallig of er shia moskeeën zijn in vlaanderen? Ik ken wel die van Brussel maar ik kom daar ook nooit nederlandstalige zusters tegen.

 12. As Salaam Alaykum,

  masha'Allah, ik wist niet dat we Nederlandstalige activiteit op dit forum hadden... ikzelf ben een bekeerde shi'a... mijn vrouw is Iraans. we wonen in Brugge...

  ma'a salama,

  Ihsaan

 13. Salaam

  Zuster i heb je bericht ontvangen sorry voor mijn late bericht.

  Ja nog een Belg hah ;)

  Ik heb een shia forum gevonden van nederland maar er zitten mensen op van belgie en nederland .
  />http://shiasisters.forum-xl.nl/index.php

  Het is eigenlijk een zuter forum dus veel geluk en ng een vraag waar woon jij in Belgie ?

  keep in touch

 14. Dit is ook mijn facebook:
  />http://www.facebook.com/sasan789

 15. Salam

  Ik ben van Gent.Dit is mijn email Sasan789@YAHOO.COM

  Ik ben in een periode een onderzoek verricht over de ideen van de sjeeten.

  Groeten

  Sasan

×