Jump to content

Rosley

Advanced Members
  • Content count

    275
  • Joined

  • Last visited

About Rosley

  • Rank
    Member
  • Birthday 05/16/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Kuala Terengganu Terengganu

Previous Fields

  • Gender
    Male
  1. B) (salam) Selamat hari raya kepada semua ahli shiachat lama atau baru....semoga semua mendapat laylatul Qadr...Wassalam.
  2. (salam) B) http://almawaddah.50webs.com/ alamat terbaru al-mawaddah tapi banyak buku tak boleh download...wassalam
  3. Can Someone Help Me Find...

    (salam) B) http://www.quran.org.uk/articles/ieb_quran_translators.htm http://www.amazon.com/Holy-Quran-Translated-English-Translation/dp/1904063179 http://www.imamreza.net/eng/imamreza.php?id=1391 http://al-quran.info/translation/ali_quli.aspx
  4. (salam) B) Terima kasih Tengku.... Zareen pun minta maaaaaf......x faham lah. Ku knp berdiam diri tu... Kuarlu...
  5. (salam) B) tajuk tentang Melayu di SC tapi semua tulisan Inggeris....x fahamlah...
  6. B) (salam) orang mana Ibnu Azmi tu, macam org Besut je tapi kat you tube asyik tersekat-sekat je....Wassalam. B) (salam) Woi Ibnu Azmi hang lupa pakai kopiah tu tak nak taqiyah ke.... Wassalam.
  7. B) (salam) saja nak tengok kalau ada orang berani, baru balik ke... kalau dah lama mungkin tahulah kat trg ada anak murid Imam Khomeini... org lain dok guna dia lama dah... Wassalam.
  8. B) (salam) saudara Kayjay, tak ada apa pun kat Shiaaction berita terakhir Julai 2011. Dah lama dah..... kalau Shia explained terbaru artikel 9 feb 2012. Terima kasih atas info saudara..... Wassalam.
  9. B) (salam) Saudara Kayjay kat Trg bila nak buat sambutan tu? Kita ada anak murid Imam Khomeini....Wassalam.
  10. B) (salam) Saudara Kayjay, baru tgk ari ni shiachat, memang dudok dan asal tengganung, lama doh dari kecik lagi hok lain tak ingat apalah. Dulu makang gok sotong tapi lening tinggal abih dah...Nanti ada masa saya email kat saudara.
  11. (salam) B) Memang Islam untuk semua tetapi kenapa ada juga yang mengkafirkan orang Islam?
  12. (salam) Benar abukhalifakhyar tetapi siapa yang dipilih untuk membawanya?
×